Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Digitális katalógus a kényelmes lapozgatásért



Sokak számára még idegennek tűnik a digitális katalógus, holott rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos PDF formátumban készült kiadványokkal szemben. Rögtön a legfontosabb ilyen szempont, hogy az olvasó számára egy kényelmesebb, és egyszerűbben kezelhető alternatívát jelent ez a forma, ami elsődleges törekvés akkor, ha valóban azt szeretnénk, hogy élvezettel olvassák a kiadványunkat.

Digitális katalógus a kényelmes lapozgatásért


A hagyományos PDF fájlok olvasásának feltétele egy szoftver, amit külön kell telepíteni a saját gépünkre (például Acrobat Reader, jalbum, vagy PDFLite), vagy egy böngészőnkön belül telepített bővítmény. Ez akkor körülményes, ha az érdeklődőnek nem áll rendelkezésére az adott program, így kényelmesebb megoldást választva inkább el sem olvassa a kiadványt. Másik probléma, hogy a nagyméretű PDF fájlok betöltési ideje jellemzően sok időbe telik, ez pedig bőven elég arra, hogy eltántorítsa a látogatót katalógusod lapozgatásától – ez pedig akár egy elvesztett ügyfelet is jelenthet. Ezek nem jellemzik viszont a digitális katalógust, ami interneten böngészhető, gyorsan lapozható, és a célzottan a kényelmes olvasásra optimalizált.

 

Az online marketingben is segít

 

A digitális katalógus sokkal hatékonyabban tudja kihasználni az online felület előnyeit, egyszerűbb azt optimalizálni, emellett tartalma is indexelhető a robotok számára. Ez azt jelenti, hogy megfelelő kulcsszavakkal és értékes tartalommal megtöltve segíthet neked a keresőben való jobb helyezés elérésében is, így az online marketing stratégiád egyik hatékony elemévé válhat. Nem utolsó szempont az sem, hogy a katalógusból mobilra optimalizált verzió is készülhet: PDF-fel ezt nem lehet megtenni. Mint már fentebb is olvashattad, az ilyen kiterjesztésű kiadványok nagyméretűek, zabálják a mobilnetet, olvasásuk pedig kényelmetlen okostelefonon, vagy táblagépen. A mobilra optimalizált verzióhoz már nem a Flash technológiáját használjuk, mivel azt már nem támogatják az okoseszközök, hanem külön kódoljuk le a minél tökéletesebb megjelenés érdekében. Az általunk készített katalógusok gyorsan és kényelmesen olvashatók táblagépen és okostelefonon egyaránt, a digitális katalógus minden platformon jól mutat.

 

Ízléses, gazdag vizuális tartalom – a céged arculatának megfelelően

 

Természetesen mivel a csomagolás is fontos, mindezt olyan köntösben készítjük el neked, ami tükrözi céged arculatát és stílusát. A digitális katalógusban lehetőség van képek és videók beszúrására is, ezeknek az elemeknek a hasznosságáról olvashatsz később blogunkon, csak úgy, mint a keresőoptimalizálásban rejlő lehetőségekről.


« vissza

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés