Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Mit lehet elmondani egy online lapozgatható kiadványban?

Az online lapozgatható kiadvány használható, változatos elemeiről előző bejegyzésünkben már beszéltünk, arról viszont még nem, hogy mégis milyen típusú kiadványokat lehet ezzel a megoldással látványosan megszerkeszteni.



Termékbemutató katalógus

 

A digitális kiadványok legnépszerűbb fajtája a termékbemutató katalógus, amely valójában a legideálisabb forma a termékek interneten való prezentálására.  A magazint a valós lapozgatás hatásával teszünk életszerűbbé, kialakítása pedig a puha borítót, és a vékony oldalakat idézi. A termékekről készült gazdag, részletes képek profi megjelenítést tesznek lehetővé. A katalógus tartalma ráadásul kereshető, hivatkozható és megosztható – ha az egyik oldal kedvenccé vált, akkor könnyűszerrel el is könyvjelzőzhető. Az interaktív tartalomjegyzéknek köszönhetően könnyen lehet hivatkozni a belső oldalakra, így a lapozgatás egyszerű.

 

Kemény borítós könyv

 

Nem csak termékkatalógusokhoz használják előszeretettel az online kiadványokat, hanem akár komplett szótárak, könyvek, kemény borítós kiadványok digitális megjelenítésére. Ebben az esetben is lapozgatható hatás teszi könyvszerűbbé az élményt, a gazdag képi világnak köszönhetően minőségi könyvélmény érhető el vele.

 

Prezentáció

 

A digitális világhoz már közelebb álló, lapozgatós funkciók nélküli prezentációk készítésére is ajánljuk az online kiadványt. Ez az egyik legegyszerűbb módja az előadások online formába öntéséhez, nem kell letölthető PowerPoint diák feltöltését megoldani, és megoldani azok nehézkes kezelését. Természetesen erre is érvényesek az elhelyezhető hivatkozások, a keresőoptimalizálható tartalom.

 

Fotóalbum, portfólió

 

A fotó album készítés opció egy fejlettebb megoldás a képi prezentációk összefoglalására, ami sokkal kifinomultabb, mint egy egyszerű diavetítés, vagy repliche orologi di lusso prezentáció. A fotóalbum tetszés szerint tartalmazhat oldalsó miniatűr képes sávot, vagy diavetítés funkciót, kellemes háttérzenével. Amennyiben az interneten szeretnénk portfóliónkat népszerűsíteni, azt egy elegáns, letisztult online kiadványban könnyedén megtehetjük – a lehetőség tárháza végtelen. 


« vissza

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés