Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Emlékek őre is lehet a digitális katalógus

Arról már beszéltünk előző bejegyzéseinkben, hogy miként használhatod ki a digitális katalógus előnyeit, ha termékkatalógust vagy portfóliót szeretnél készíteni- nem beszéltünk azonban egy sokkal személyesebb felhasználási módról, a lapozgatható fényképalbumról, amiben számodra kedves fotókat gyűjthetsz egy csokorba.

Emlékek őre is lehet a digitális katalógus


Ebben a formában akár esküvői, családi vagy egyéb fotókat őrizhetsz meg, amelynek szépsége, hogy bár digitálisan tárolod a különleges alkalmak emlékeit, megmarad a lapozgatás élménye. A fotóalbum nagyban hasonlít a már korábban taglalt portfólió jellegzetességeire, mi viszont több extra funkciót is ajánlunk a fényképalbumod kényelmesebbé és látványosabbá tételéhez.

 

Nem csak lapozhatod – vetítheted is!

A diavetítés funkciónak köszönhetően a képeket úgy nézegetheted, akár egy mozifilmet. A szeretteidnek nincs más dolguk, mint hátradőlni, és élvezni az egymás után pergő képkockákat – ha nekik úgy kényelmesebb, akkor viszont kedvük szerint lapozgathatják is azt. Igény szerint akár kellemes zenét, egy szívhez közel álló dallamot is kérhetsz tőlünk, ez lehet egy közös dal, amihez sokszép emlék fűződik.

A képek megjeleníthetők szimplán magukban, amiket fix oldalsó, miniatűrökkel kirakott képes sáv övez. Ebben az esetben akár ki is választhatod a kívánt képet. Mint már említettük a katalógusban van lehetőség tetszés szerinti nagyításra, amivel tökéletes minőségben nézhetők meg a legapróbb részletek, így a nagy felbontású, aprólékos képeket is a lehető legjobb élményt nyújtják.

 

Könnyen rendszerezhető, interaktív fényképalbum

Egy nagyobb képcsokor albumba fogásakor arra is van lehetőséged, hogy az interaktív tartalomjegyzékkel azokat rendszerezd. Így bármilyen típusú képek (esküvő, nyaralás, nászút) között könnyedén válthatsz és böngészhetsz.

És azt még el is felejtettük mondani, hogy a digitális katalógusodba videókat is szúrhatsz be, ezzel még inkább gazdagítva a tartalmat. Ha a nyaraláskor készült fotók mellett videó is készült a vitorlázásról, lángosozásról, tóparti sétáról, ezeket sem kell mellőznöd az élménytárból.


« vissza

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés