Felhasználási feltételek - Megpróbálunk mindent tisztázni, hogy ne legyenek félreértések!

Felhasználási feltételek

Ezen az oldalon felsorolunk néhány alapvető szabályt, ami szolgáltatásunk használatával együtt jár. Nincs sok és megpróbáltunk hétköznapi nyelven fogalmazni, így érdemes nekifognod :)  1. A "branding" opció alkalmazása nélkül valamennyi katalógus tartalmazza az e-lapozó márkára vonatkozó adatokat a betöltéskor, illetve a katalógus jobb felső sarkában.
  2. Előfordulhat, hogy többféle kedvezményt is biztosítuk egy időben. Ebben az esetben 1 katalógusra csupán 1 kedvezmény vehető igénybe. Az ilyen esetekben előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mailben nem a tényleges összeg szerepel. Persze ezt megpróbáljuk kiszűrni és az előfordulását a minimálisra csökkenteni :)
  3. Mivel a katalógusodban minden utólagos módosítás nekünk ugyanakkora munkát jelent, mint egy új katalógus elkészítése, így sajnos minden esetben új katalógusként kell tekintenünk rá. Ezért gondold meg, hogy mit szeretnél, mielőtt rendelsz! Ha valami nem világos, keress minket, szívesen segítünk, akár tanácsot is adunk!
osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés