Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Készíts magadnak katalógust percek alatt!

Ha nincs még katalógusod, de szeretnél, mutatunk egy remek megoldást, amivel könnyedén, grafikus nélkül is készíthetsz magadnak egyet!
» részletek

Emlékek őre is lehet a digitális katalógus

Arról már beszéltünk előző bejegyzéseinkben, hogy miként használhatod ki a digitális katalógus előnyeit, ha termékkatalógust vagy portfóliót szeretnél készíteni- nem beszéltünk azonban egy sokkal személyesebb felhasználási módról, a lapozgatható fényképalbumról, amiben számodra kedves fotókat gyűjthetsz egy csokorba.

Emlékek őre is lehet a digitális katalógus» részletek

Miért előnyös számodra a katalógusod mobil verziója?

Az alapcsomagon felül opcionális lehetőségként elkészítjük neked digitális, lapozgatható katalógusod mobil verzióját is, amely főleg akkor lehet előnyös számodra, ha vállalkozásod vagy céged számára rendeled szolgáltatásunkat.

Miért előnyös számodra a katalógusod mobil verziója?» részletek

Miért ne PDF-ben készítsd el katalógusod?

A PDF formátum bár számos olyan előnnyel rendelkezik, mint az egyszerűség, a meta adatok, linkek beszúrása, illetve a keresőben megjeleníthető tartalom, mégsem ez a legcélszerűbb forma, ha maximálisan szeretnéd kihasználni a katalógusod keresőoptimalizálási lehetőségeit. Ugyan a keresők fejlődésével már a PDF formátumú fájlokat is tudják már olvasni, értelmezni és indexelni a robotok, ezért azok megjelennek a Google találati listáin – a virtuális katalógus sokkal fejlettebb funkciókat kínál számodra. Miért is nem ajánljuk a PDF-et?
» részletek

Mutatós portfólió digitális kiadvánnyal

Ha kreatív területen dolgozó szabadúszó, magánvállalkozó, vállalkozó vagy és nem értesz – a számodra bonyolultnak tűnő – webprogramozáshoz, akkor sem kell lemondanod az online portfólió nyújtotta előnyökről. Ha munkáidat mutatós köntösben szeretnéd tálalni az ügyfelek számára, vagy csak egyszerűen megmutatnád a munkásságodat, a digitális kiadvány egy remek és sokoldalú megoldást jelenthet számodra.
» Tovább olvasom

Mi az a Google Analytics és hogyan segít a digitális kiadványodban?

A digitális katalógus előnyeiként már említettük a Google Analytics integráció lehetőségét. Ha még nem hallottál róla, mindenképp olvasd tovább ezt a bejegyzést, mert kár lenne nem kiaknáznod az általa nyújtott hatalmas előnyöket!
» Tovább olvasom

Hatékony termékleírások a digitális katalógusban

Előző bejegyzéseinkben már bemutattuk azt, hogy a digitális katalógus egyik nagy előnye a keresőoptimalizálható, indexelhető tartalom. Azt már régóta tudjuk, hogy a tartalom a király, és minél egyedibb, részletesebb, kulcsszóban gazdag a szöveged, annál jobban támogatja a keresőben elért helyezésed feljebb tornászását.

Hatékony termékleírások a digitális katalógusban» Tovább olvasom

Mit lehet elmondani egy online lapozgatható kiadványban?

Az online lapozgatható kiadvány használható, változatos elemeiről előző bejegyzésünkben már beszéltünk, arról viszont még nem, hogy mégis milyen típusú kiadványokat lehet ezzel a megoldással látványosan megszerkeszteni.
» Tovább olvasom

Interaktív katalógus bármilyen célra

A statikus PDF formátum számos olyan korláttal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően több kényelmi funkciót is hanyagolnia kell egy ilyen formában készült kiadványnak, például katalógusnak, amit ezeknek a megléte lényegesebben kényelmesebbé tud varázsolni. A digitális katalógus főbb előnyeiről korábban már beszéltünk, most pedig az interaktív elemek lehetőségeit és előnyeit mutatjuk be bővebben.

Interaktív katalógus bármilyen célra» részletek

A virtuális katalógus az online marketingedben is segít

Egy egyszerű katalógus célja általában pusztán a termékkínálatod, szolgáltatásod, esetleg céged bemutatása szép köntösben tálalva, ami a hagyományos, lapozgatható kiadványok számítógépen létező formáját jelenti. Igen, számítógépen létező formáját- a PDF formátumnak ugyanis korlátai vannak. Nem igazán célszerű akkor, ha valóban ki akarod aknázni az online megjelenés lehetőségeit, amelyekkel jelentős előnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben. A digitális katalógus éppen ezen a téren erősebb, mert rendelkezik mindazon jellemzőkkel, amik olyan értékessé tudják tenni, mint egy jó weblapot. Hogyan?
» Tovább olvasom

Digitális katalógus a kényelmes lapozgatásértSokak számára még idegennek tűnik a digitális katalógus, holott rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos PDF formátumban készült kiadványokkal szemben. Rögtön a legfontosabb ilyen szempont, hogy az olvasó számára egy kényelmesebb, és egyszerűbben kezelhető alternatívát jelent ez a forma, ami elsődleges törekvés akkor, ha valóban azt szeretnénk, hogy élvezettel olvassák a kiadványunkat.

Digitális katalógus a kényelmes lapozgatásért» Tovább olvasom

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés