Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Mutatós portfólió digitális kiadvánnyal

Ha kreatív területen dolgozó szabadúszó, magánvállalkozó, vállalkozó vagy és nem értesz – a számodra bonyolultnak tűnő – webprogramozáshoz, akkor sem kell lemondanod az online portfólió nyújtotta előnyökről. Ha munkáidat mutatós köntösben szeretnéd tálalni az ügyfelek számára, vagy csak egyszerűen megmutatnád a munkásságodat, a digitális kiadvány egy remek és sokoldalú megoldást jelenthet számodra.Előző bejegyzéseinkben már beszéltünk arról, hogy a lehetőségek tárháza igencsak széles, és csak a kreativitás szab határt a digitális, virtuálisan lapozgatható kiadványok felhasználási céljainak. Hogyan készíthető ilyen formában portfólió?

 

Egyedi megjelenés és egyszerű kezelés

A digitális forma legfőbb előnye, hogy egy olyan egyszerűen kezelhető, mutatós kiadványt kapsz kézbe, amit élvezettel lapozgathatnak a látogatók, replicas de relojes suizos és több ideig képes lekötni őket, mint a fapados és nehezen kezelhető PDF-ek. Az egyszerű olvasás érdekében akár mobilra is optimalizáljuk katalógusodat, amely számunkra nem ördöngösség, de neked nagy segítség lehet, mivel így bárhol olvasgathatja az érdeklődő.

 

A csúcsminőségű nagyításnak köszönhetően az apró vizuális részletek is megtekinthetők a kiadványban, miniatűrök segítségével pedig egyszerűbb a keresés. Amennyiben diavetítéssel szeretnéd bemutatni képeidet, erre is van lehetőség, igény szerint akár zenei aláfestéssel. Mindezt olyan arculatba csomagolva, ami tökéletesen tükrözi a sajátos és egyedi stílusodat. A katalógusba videó is beszúrható, ami lehet egy saját arculati film, rövid klip, vagy más egyedi munka – egy kattintással megnézhető.

 

Terjeszthető, mérhető, megosztható

 

Mivel a katalógust kódoljuk, tartalma indexelhető a robotok számára és keresőoptimalizálható – így a márkaépítésedet, és az online marketingedet is segíti. A portfóliódban található kulcsszavak kereshetők lesznek, és erősítheted vele webes jelenlétedet. Emellett könnyen megosztható a kiadvány, amit így terjeszthetsz közösségi médiában, ha pedig a Google Analytics nevű analitikai programot is integrálod a katalógusodba, könnyedén követheted, hogy honnan érkeztek meg látogatóid.


« vissza

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés