Blog - Tudásbázis, hogy minél jobban ki tudd használni az E-lapozódat!

Készíts magadnak katalógust percek alatt!

Ha nincs még katalógusod, de szeretnél, mutatunk egy remek megoldást, amivel könnyedén, grafikus nélkül is készíthetsz magadnak egyet!Van egy remek megoldás, amivel percek alatt tudsz Te is magadnak katalógust készíteni. Persze, ha 2000 terméket kell megjeleníteni egy kiadványban, akkor érdemes grafikushoz fordulni. Azonban ha csak egy rövidebb, bemutató-katalógus a cél, az egyik legjobb megoldás a Canva.

Számos bemutató videót is találhatsz, ami megtanít a használatára, de azért mi is gyűjtöttünk néhányat, hogy könnyebben elboldogulj. Némi angoltudás hasznos hozzá, de még anélkül is könnyen elsajátíthatóak a trükkök!

 

Ebben a videóban az alapokat tudod megnézni. Mindössze 10 percben a fiatalember elmagyarázza, hogy hogyan hozz létre háttérképet, szövegdobozt, hogyan tudsz képet beilleszteni az oldalba.

 

A következő videóban már egy több oldalas ebook kezdeti lépéseit tanulhatjuk meg. Persze lesz benne 1-2 ismétlés is, de a több oldalas katalógus elkészítésének megkezdéséhez érdemes megnézni. Például nagyon jól bemutatja a különböző template-ek használatát, valamint a szűrőket.

 

Az a videó nagyon hasonló az előzőhöz, de azért idehoztuk, hátha jobban tetszik a stílusa :)

 

És végül 20 tipp, amivel igazi profi katalógust készíthetsz magadnak! Úgy mint, hogy férsz hozzá a "rejtett rétegekhez", hogy készíts gyönyörű címoldalt, hogyan adj árnyékot a szöveghez, hogyan adj linket a katalógusodhoz és még sok más :)

 

És ha készen vagy, már küldheted is hozzánk, hogy online lapozhatóvá tegyük :)


« vissza

Hadd lapozgassák ügyfeleid a katalógusaidat! Rendeld meg most!


Beállítások és rendelés